Man labai patinka obuoliai ir labai patinka cinamonas, todėl pamačiusi Redos obuolius net nedvejojau, kad darysiu. Viską dariau kaip Reda - apvoliojau obuolius cukruje su cinamonu ir apsukau sluoksniuota tešla. Tik į vidų dėjau kondensuotą pieną, džiovintas slyvas ir graikinius riešutus. Tiesiog šie produktai buvo po ranka. Obuolių mano virtuvėje visada yra, o nuo šiol laikysiu šaldikly sluoksniuotos tešlos pakelį - jei netikėti svečiai užsuktų.
Ąš kažkada buvau nusižiūrėjus išbandyti šį receptą, bet kai sugalvojau, pamiršau, kur jį mačiau,tai padariau kažką panašaus, tik "savišką" variantą-naudojau įdarui paprastus ledus,saldinau ir cinamoninau ne obuolį, o pačią tešlą, man patiko :)
AtsakytiPanaikinti