tag:blogger.com,1999:blog-5249967042010236522.post3716428612689530928..comments2022-10-03T11:18:08.916-07:00Comments on pas Agnę: Špinatų pyragasagnehttp://www.blogger.com/profile/17963576605741220296noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5249967042010236522.post-10252607947930430162010-09-13T03:05:36.783-07:002010-09-13T03:05:36.783-07:00Aš nemačiau. Mačiau "Prizmoj" filo ir ka...Aš nemačiau. Mačiau "Prizmoj" filo ir kadayif tešlos, bet šitos nepastebėjau.<br />Pati tešla padaryta tiesiog iš miltų, druskos ir vandens. Šitą galima ir namie padaryti. Bet vėliau iškočioti tešlos lakštai (milimetro storumo) dar šiek tiek apkepinami be riebalų ant iškilaus gaubto paviršiaus. Gal galima būtų mėginti keptuvėje be riebalų apkepinti, tik labai jau maži tešlos lakštai gausis.agnehttps://www.blogger.com/profile/17963576605741220296noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5249967042010236522.post-80821713702994504702010-09-13T00:25:11.458-07:002010-09-13T00:25:11.458-07:00O ar tos tešlos Lietuvoje apskritai būna pirkti?O ar tos tešlos Lietuvoje apskritai būna pirkti?Serpentnoreply@blogger.com